NIEUWSBRIEF

Oké, het is misschien niet de beste nieuwsbrief van Nederland, maar het is wel – veruit – de leukste nieuwsbrief van Nederland over de vreemde kwesties rondom technologie. En gratis. En elke twee weken wordt er een boek weggegeven. Wat wil je nog meer?

Hieronder (in de footer) kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je vult simpelweg je mail – adres in, dan krijg je een mail waarin je moet bevestigen en dan ontvang je elke twee weken een nieuwsbrief met:

  1. Technologische zin en onzin;
  2. Interessante internationale artikelen;
  3. Interessante nationale artikelen;
  4. Ontwikkelingen bij Fontys;
  5. Video-tv-podcast-tips;
  6. Boeken – tips;
  7. En ook nog een quote.

Vind je er niks aan dat meld je je weer net zo gemakkelijk af. Ken je iemand anders, wijs ze dan op de footer! Inschrijven maar.

Eerdere nieuwsbrieven:

(elke nieuwe 5 of 10 nieuwsbrieven worden gebundeld tot een PDF. Wil je oude nieuwsbrieven ontvangen, stuur me dan een mail op: rens@technofilosofie.com).

Een PDF met de nieuwsbrieven 75 tot en met 66. Met CEPTCHA’s, uitlegvideo’s uitgelegd, MATRIX-sushi-recepten, podcast voor mensen die geen podcast hebben, carnaval in data en nog veel, veel meer…

Een PDF met de nieuwsbrieven 65 tot en met 56Met complot of compotetheorieën, Tinder Swindlers, rijdende vissen, racistische sesamstraatpoppen, NFT’s van scheten, de metaverse en veel, veel meer…

Een PDF met de nieuwsbrieven 55 tot en met 51. Met vogels die eigenlijk drones zijn, met een Disney-achtige schurk die het internet bestierd en met hele vreemde iconen voor MS-teams en veel, veel meer…

Een PDF met de nieuwsbrieven 50 tot en met 46. Met pong spelende apen, neuspenismaskers, keutels die ingetrokken worden, vreemde virtuele borrels en DIY-guide voor Silicon Valley filosofen.

Een PDF met de nieuwsbrieven 45 tot en met 41. Met Talking Heads, koeienschetsers, capitoolbestormers, Animal Crackers, rouwrobots, mislukte zoomborrels en veel, veel meer.

Een PDF met de nieuwsbrieven 40 tot en met 36. Met online koortsdromen, vliegende spaghettimonsters, de TICT, Hulk Hogan, privacykunstenaars, FuckBoyFades, Breda Photo en een overlijden in weinig pixels.

Een PDF met de nieuwsbrieven 35 tot en met 31. Met Instagram musea, lelijke parkeerplaatsen, internet voor honden, mondkapjes met monden er op, vreemde browserextensies, nog meer mijn nieuwe boek en veel ouderwetse videospelletjes.

Een PDF met de nieuwsbrieven 26 tot en met 30. Met anal print recognition, heel veel corona, videoconferencing, Pornhub, gecombineerde legpuzzels, ontwikkelingen rondom TICT en mijn nieuwe boek.

Een PDF met de  nieuwsbrieven 21 tot en met 25. Met TikTok, een Groene Kerst, Ricky Gervais, IS, goochelen met Twitter, online shoppen, Pierre Delecto en nog veel meer….

Een PDF met de nieuwsbrieven 11 tot en met 20. Met de Cloud Appreciation Society, Nietzsche, Eric Cantona, AI op Powerpoints, Dinosaurus Receptie Robots, Rens als Skinhead, computers met verbeeldingskracht, Don with the Wind, Tom Cruise, ijscowagens, Deepnudes, nerds in Paradise en nog veel meer….

Een PDF met de nieuwsbrieven 1 tot en met 10. Met agressieve mascottes, kunstvirussen, de Tuin der Lusten, spionagekapitalisme, het verband tussen Uithoorn en YouPorn, Big Brown Data, uploadfilters en koffiefilters, mensen die niet bestaan, YouTube nachtmerries, het belang mijmeren en nog veel meer….