MORE FUN

Columns over technologie. Technoseks. Quotes. Kronkels. Rare inzichten. Vreemde projecten. Je leest het allemaal in deze sectie van het platform.

Natuurlijk proberen we heel technofilosofie.com leuk, vreemd en interessant te maken. Maar deze pagina is de toegang tot de plaatsen waar we hierin echt doorslaan. De volgende zaken zijn te vinden.

Appen is het Nieuwe Roken
Alles over het boek dat Rens van der Vorst in 2017 schreef over onze relatie met een aantal verslavende apps en wat we kunnen leren van de geschiedenis van het roken om daar beter mee om te gaan!

Columns
Rens schrijft elke week een column voor bron.fontys.nl. De columns gaan altijd over onderwerpen op het snijvlak van technologie, mensen en onderwijs. Maar bij Rens gaan ze over jaren tachtig miss wet t-shirt contests, over lelijke mensen op Tinder, rare URL’s, porno, Sinterklaas, Titcoins en ga zo maar door. De hele verzameling vind je hier.

Community
Lees hier over alle mensen die meewerken aan technofilosofie.com en aan onze Technologie Impact Cycle Tool. Als jij ook mee wilt doen, kun je dat doorgeven op deze pagina.

Essays
We schreven een aantal essays over onder meer de toekomst van het onderwijs, over appen is het nieuwe roken en over de surveillance capitalisme. Je vindt ze netjes gerangschikt.

Online Koortsdromen
Als hobby verzamelen we online koortsdromen. Kijk zelf maar wat dat zijn!

Technocabaret
Het is een ambitie om in 2019 een avond vol technocabaret te organiseren vol met grappen die net niet kunnen! Ken jij iemand met talent, en weinig remmingen, geef het aan mij door.

 

 

Geef een reactie