MORE FUN

Columns over technologie. Technoseks. Quotes. Kronkels. Rare inzichten. Vreemde projecten. Je leest het allemaal in deze sectie van het platform.

Natuurlijk proberen we heel technofilosofie.com leuk, vreemd en interessant te maken. Maar deze pagina is de toegang tot de plaatsen waar we hierin echt doorslaan. De volgende zaken zijn te vinden.

Columns
Rens schrijft elke week een column voor bron.fontys.nl. De columns gaan altijd over onderwerpen op het snijvlak van technologie, mensen en onderwijs. Maar bij Rens gaan ze over jaren tachtig miss wet t-shirt contests, over lelijke mensen op Tinder, rare URL’s, porno, Sinterklaas, Titcoins en ga zo maar door. De hele verzameling vind je hier.

Quotes
Als je een verhaal verzint dat duizend mensen een maand geloven, dan is dat Fake News. Als je een verhaal verzint dat een miljard mensen een eeuw geloven, dan is dat een religie.” (Harari). Deze, en vele andere gave Technologiequotes vind je hier.

Technoseks
Een persoonlijke obsessie is de relatie tussen technologie en seks. Van bloedserieuze artikelen over de objectivering van de vrouw tot vreemde analyses van de nut en noodzaak om ook sexbots te kunnen kopen, die blauw zijn en vampiertanden hebben.

Technofilosofie.com staat, hopen we dan toch, vol met interessante inzichten (we noemen ze iOpeners). De belangrijkste verzamelen we op deze pagina en daarbij staan hier allerlei andere vreemde, leuke en belangrijke inzichten uit de wereld van de technologie. We hebben ze verzameld conform het oude, vertrouwde Wist-Je-Dat-Model.

Have Fun!

Technocabaret
Het is een ambitie om in 2019 een avond vol technocabaret te organiseren vol met grappen die net niet kunnen! Ken jij iemand met talent, en weinig remmingen, geef het aan mij door.

O ja, en wist je dat er nooit Robotleraren zullen komen?
Eigenlijk is het heel eenvoudig. Stel dat er software is die zo slim is, dat deze jou van alles kan leren. Dan heb je waarschijnlijk ook software die hetgeen dat jij geleerd hebt beter kan. En goedkoper. Dat is de catch 22 van de robotleraar. Lees er hier meer over je toekomstige banen.

 

Geef een reactie