MORE FUN

Naast al die dingen die we doen op technofilosofie.com, doen we nog (veel) meer. Of willen we nog wat andere dingen kwijt. Dat verzamelen we onder dit menu-item.

Leeslijst
We lezen boeken. De hele tijd. We geven ze ook weg. Dus, bekijk snel onze leeslijst voor een waslijst aan tips, en misschien ook wel een boek, dat je graag wilt hebben!

Columns
Rens schrijft elke week een column voor bron.fontys.nl. De columns gaan altijd over onderwerpen op het snijvlak van technologie, mensen en onderwijs. Maar bij Rens gaan ze over jaren tachtig miss wet t-shirt contests, over lelijke mensen op Tinder, rare URL’s, porno, Sinterklaas, Titcoins en ga zo maar door. De hele verzameling vind je hier.

Community
Lees hier over alle mensen die meewerken aan technofilosofie.com en aan onze Technologie Impact Cycle Tool. Als jij ook mee wilt doen, kun je dat doorgeven op deze pagina.

Essays
We schreven een aantal essays over onder meer de toekomst van het onderwijs, over appen is het nieuwe roken en over de surveillance capitalisme. Je vindt ze netjes gerangschikt.

Online Koortsdromen
Als hobby verzamelen we online koortsdromen. Kijk zelf maar wat dat zijn!

Technocabaret
Het is een ambitie om in 2023 een avond vol technocabaret te organiseren vol met grappen die net niet kunnen! Ken jij iemand met talent, en weinig remmingen, geef het aan mij door.

 

 

Geef een reactie