GREATEST EXPERTS

Studenten, maar ook bedrijven, hebben vaak ideeën, maken storyboards, ontwikkelen prototypes, bouwen eerste versies van producten, denken design en zo gaan ze maar door. Maar, zo nu en dan is he goed om kritisch te kijken naar de eigen brouwsels. En wie kan dat beter, dan de beste technologie-experts aller tijden.

Juist niemand!

Stel dat iemand van anonymous (we zeggen niet wie) aan je vraagt wat een kwaadwillend iemand met je technologie kan doen? Of wat de meest verschrikkelijke krantenkop is, die je je kunt voorstellen? En of je er over gebrainstormd hebt? Zou dat helpen?

Of stel dat David Attenborough informeert naar je product en of dat zou veranderen als het klimaat je klant was? Zou dat helpen?

En welke vragen hebben Mark Zuckerberg en Elon Musk en Edward Snowden?

Wij maakten een spel met vragen van de 10 allerbeste technologie – experts aller tijden. De vragen liggen voor  de hand, natuurlijk, maar ze worden vaak vergeten. Deze experts zorgen dat dat niet gebeurt.

Je kunt de kaarten gebruiken om studenten te bevragen. Of om studenten elkaar te bevragen. Of als geheugensteuntje als docent. In elk doosje zitten 2 setjes van 10 kaarten inclusief uitleg.

Wil je het doosje aanschaffen, stuur even een mail naar rens@technofilosofie.com.

De kaarten gratis downloaden kan natuurlijk ook, en wel hier.