APPEN IS HET NIEUWE ROKEN

In 2017 lanceerde we het leukste boek over onze obsessie met smartphones. Inmiddels is Appen is het Nieuwe Roken in de VIJFDE DRUK. Er zijn er al 10.000 verspreid. Best veel. Appen is het Nieuwe Roken is geschreven door Rens van der Vorst.

Uit pure interesse voor onze obsessie met smartphones heb ik alles gelezen wat los en vast zat rond het onderwerp, dat heeft geresulteerd in een heus boek van 160 pagina’s. Inmiddels is de eerste, druk (september 2017), tweede druk, derde druk en vierde druk uitverkocht, Het boek is verkrijgbaar als gratis E-book of – eigenlijk veel beter – voor € 15,50 als lekker fysiek boek.

Ik raad je uiteraard aan om het fysieke boek te kopen en lekker te lezen, en dan aan je familie, je vrienden en je collega’s te geven. Het boek kun je kopen bij alle grote boekhandels, of bij mijn eigen uitgever, check daarvoor deze link.

Maar goed, het boek vertelt ook over de kracht van GRATIS. Dus misschien wil je toch de E-Book-variant. Vul dan onderstaand formulier in en ik stuur het je toe.

 

 

Stuur mij het e-book

 

Heb je het gelezen en wil je er iets over kwijt, gebruik dan de opmerkingen onder deze pagina! Wil je mij als spreker over dit onderwerp, klik dan hier of stuur een mail naar rens@technofilosofie.com.

En, vanaf 18 juni 2020, is mijn nieuwe boek beschikbaar. Een boek dat op een belangrijke, inzichtelijke, maar hilarische manier antwoord geeft op de 100 belangrijkste technologische vragen van deze tijd. Bekijk het korte filmpje hieronder, of lees er meer over hier.

(filmpje volgt)

Twijfel je nog, dat kan. Lees dan hieronder de korte samenvatting van het boek!

HOEZO IS APPEN HET NIEUWE ROKEN?

Zitten is het nieuwe roken!
Suiker is het nieuwe roken!

En dan nu weer: Appen is het Nieuwe Roken. Is dat niet een beetje meer van hetzelfde? Nee, zeker niet. Sterker nog, de overeenkomst tussen zitten en roken zit hem in het feit dat het allebei ongezond is. Hetzelfde geldt voor suiker. Maar tussen appen en roken zijn nog veel meer overeenkomsten.

In dit boek geef ik je tientallen redenen waarom appen écht het nieuwe roken is. Van de massaliteit van het gebruik tot het feit dat appen meer en meer de norm is. Van onze verslaving tot mee-appen. Van de achteloosheid waarmee wij vandaag de dag appen tot de trukendoos van de industrie. Ik heb zelfs een smartphone gevonden die je kunt roken.

Oké, ik geef toe, van appen ga je niet dood. Tenminste zo lang je het niet in het verkeer doet. Maar, neem van mijn aan, nadat je dit boek hebt gelezen ben je er van overtuigd dat appen het nieuwe roken is. En dat is goed nieuws!

We zijn immers met zijn allen veel minder gaan roken. Dat betekent dat we veel kunnen leren van de geschiedenis van het roken. Die lessen kunnen we toepassen om beter te gaan appen. Lessen voor beleidsmakers, technologiebedrijven, onderwijzers, ouders, radiostations, de ANWB, Tv-programma’s, maar vooral voor jou. Of je nu wilt stoppen, minder wilt appen, of gewoon wat meer over je smartphone wilt weten. Dit boek gaat je helpen. O ja, en het is nog leuk & vrolijk ook.

En als je nu nog niet overtuigd bent, zou ik zeggen, ga eens naar een concert en kijk maar eens wat er gebeurt als de lichten dimmen en de artiest een ballade inzet. Nergens meer aanstekers. Overal oplichtende smartphones.

Neem van mij aan: Appen is echt het Nieuwe Roken!

Hier vind je alle artikelen, onderzoeken, afbeeldingen en boeken die ik gebruikt heb voor het boek!

En hier vind je mijn artikel over het boek op Emerce.nl

Geef een reactie