SPREKER

Ik geef heel vaak presentaties over mijn boek: Appen is het Nieuwe Roken. Een inspirerend, confronterend en belangrijk verhaal over onze relatie met onze smartphones. En nog leuk ook.

Ik heb het al zo vaak verteld, dat ik inmiddels precies weet welke grappen werken en welke niet. En ik weet ook dat het publiek altijd geïnspireerd achter blijft.

Ik vind het belangrijk om deze boodschap te delen, dus ik kom graag en je betaalt me in boekjes. Ik doe lunchbijeenkomsten, workshops, grote conferenties, en ga zo maar door.

Vul het formulier hieronder in, of stuur me een mail op rens@technofilosofie.com.

Ook geef ik vaak en graag presentaties over allerlei onderwerpen rondom onze perspectieven op technologie. Dit kunnen gastcolleges zijn, workshops, presentaties op symposia, weblectures, kennisclips, etc… De onderwerpen kunnen variëren van bef2een algemene overview van de impact van technologie op onze maatschappij tot op maat gesneden presentaties over één van de onderwerpen op technofilosofie.com of een onderwerp dat heel goed past bij jouw organisatie of instituut.

De presentaties, workshops, colleges gaan altijd over de impact van technologie, over het perspectief op technologie en niet zozeer over technologie zelf. De presentaties zitten vol met voorbeelden, uitdagende stellingen & ideeën met doel om het publiek aan het denken te zetten.

Wil jij mij een als spreker, dan kan dat, vul daarvoor onderstaand formulier in.

Ook ben ik ingeschreven bij en in te huren via Despreker.nl