SPREKER

Ik geef heel vaak presentaties over technofilosofie. In die presentaties vertel ik verhalen over robots, op afstand bestuurbare kakkerlakken, smartphones, slimme vorken, virtuele kippen, konijnen in de wolken, porno en nog veel meer. Allemaal met maar ée’n doel: het publiek inspireren om beter na te denken over hun relatie met technologie. Eerst lachen, dan denken.

Sommige presentatie gaan wat meer over mijn boek Appen is het Nieuwe Roken. Een inspirerend, confronterend en belangrijk verhaal over onze relatie met onze smartphones. En nog leuk ook. Andere presentaties gaan juist meer over mijn nieuwe boek (komt in juni): waarom zie ik alleen maar lelijke vrouwen op Tinder en de 99 andere belangrijkste technologische vragen van onze tijd!

Ik heb het al zo vaak verteld, dat ik inmiddels precies weet welke grappen werken en welke niet. En ik weet ook dat het publiek altijd geïnspireerd achter blijft. Ik vind het belangrijk om deze boodschap te delen, dus ik kom graag en je betaalt me in geld of boekjes of niet. Het ligt er een beetje aan wat voor klant je bent. Meestal ben ik de keynote, maar ik doe ook lunchbijeenkomsten, workshops, kleine conferenties, en ga zo maar door.

Vul het formulier hieronder in, of stuur me een mail op rens@technofilosofie.com.

Mijn presentaties gaan over technologie, maar je hoeft er geen verstand van technologie voor te hebben. Iedereen heeft namelijk te maken met digitale technologie. Mijn doelgroep zijn programmeurs, managers, ouders, kinderen, factureerders, leraren, bejaarden. Echt iedereen dus.

Wil jij mij een als spreker, mail dan naar rens@technofilosofie.com of boek me via de spreker.